TOREN is OPEN!

De Overhoekstoren. We liepen er toevallig even langs, na een filmpje bij Eye op de druilerige zaterdag. En hij is OPEN! We stappen even binnen en bestellen een drankje, eten een muffin, checken onze mail met de gratis Wifi en kletsen even met de tijdelijke ‘eigenaren’ van deze nieuwe hotspot.

Bedoeling is dat vanaf nu tot eind mei 2014 op de begane grond een kroeg/club/bar/chill-out plek wordt voor iedereen. Je kan zo naar binnen lopen, je laptop openklappen, een meeting houden of in het weekend lekker los gaan. Ze hebben immers een 24-uurs vergunning!

toren-06

toren-02 toren-03 toren-04 toren-05

Ga zelf even kijken! Aan het terras en inrichting wordt nog druk gewerkt. Biertje vanaf 3 euro, koffie/fris 2,50. Je kan er ook een hapje eten. Verwacht geen ‘haute-cuisine’, maar wel een goede hap voor een redelijke prijs … fijn! De TOREN is weer OPEN!

Reacties


ilovenoord