Volksopera op het Zonneplein // 22 & 23 juni

Operaliefhebbers kunnen hun hart ophalen op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni op het Zonneplein. Het Zonneplein wordt dan omgetoverd tot operaplein met 900 zitplaatsen; de Volksopera. Tijdens twee voorstellingen, wordt het heden en verleden van Tuindorp in het Nederlands bezongen. De online voorverkoop is al uitverkocht, er zijn enkel nog een paar kaartjes bij de kassa te koop.

Vooraf kan je ook eten aan lange tafels op het Zonneplein! De ondernemers van het Zonneplein en de productie van de opera gaan voor je koken. Tegen billijke prijzen kun je een voedzame volkse maaltijd kopen. Il Pecorino vind dat bij een Veronese Arena een pizza stand en echte espresso niet mochten ontbreken. Op het menu staat o.a. Paella, broodjes kebab, barbecue. De bar en de eetkraampjes zijn open tot uiterlijk 20.30 uur.

Praktische Tips

  • Neem een kussentje mee voor op de tribune.
  • En als de weersverwachting een koele avond belooft een dekentje!

Reacties


ilovenoord