Picknicken in het park tijdens het Noorderparkfestival met ilovenoord!

Op 8 september 2013 vindt het jaarlijkse Noorderparkfestival plaats. Wat is er nou leuker dan met zijn allen heerlijk picknicken in het gras? Daar heb je een uniek ilovenoord-kleedje voor nodig! En het liefst ook nog een gevulde picknicktas met Noordse producten! Die gaan we laten maken met jullie bijdrage via Voor je Buurt! Dan krijg je het kleed of de gevulde tas en maken we samen de picknick op 8 september.

Het picknickkleed van ilovenoord
Je kunt in het bezit komen van een uniek ilovenoord-picknickkleed door 10 euro bij te dragen. Het picknickkleed is 120×150 cm groot, in rood fleece (ook als deken lekker zacht!) met een wit ilovenoord-hart. Bij 100 deelnemers gaat de picknick sowieso door en zorgen wij, ilovenoord, voor een supergezellige ambience. Meer dan 100 aanmeldingen? Dan zetten we er een DJ bij en maken we nog een dansje ook! In 2011 organiseerden we ook al een picknick in het park… weet je nog? Kijk hier voor de picknick in 2011.

p-04

Het ilovenoord-picknickkleed en de picknicktas
Naast het kleed hebben we voor jullie ook ilovenoord-picknicktassen, die krijg je bij een donatie van 50 euro. Daar stoppen we naast het kleed allemaal lekkere Noordse dingen in. Zo wordt je picknick helemaal ilovenoord! Denk aan een reep van de Chocolatemakers, een biertje van Brouwerij De Vriendschap, een bon voor een pizza van ilPecorino, flesje olijfolie van il Pallazzo en een bon voor een IJskoud de Beste-ijsje! We zijn nog druk in “onderhandeling” met de Noordse Culinaire Ondernemers, over wat er allemaal nog meer bij kan. De tas is een eco linnen tas met rood ilovenoord-hart.

Reserveer dus snel je kleed + tas door een donatie te doen van minimaal 10 euro, want er kunnen zomaar nog meer topverrassingen bijkomen!

p-03

Samen maken we de picknick
Wil je zelf eten meenemen? Tuurlijk! Deel die pasta met je mede-picknick-maatjes en laat die fles rosé maar doorgaan … samen maken we die picknick!

Hoe kom ik dan aan het kleed?
Het enige wat je nog hoeft te doen na het reserveren van je kleedje/tas middels een donatie via Voor je Buurt is jezelf, je vriend, vriendin, broer, zus, geliefde, oma of opa mee te nemen, dat kleedje komen afhalen bij ons picknickstandje in het park, neer te ploffen, en te genieten!

p-02

Reacties


ilovenoord