Club Geluk in van der Pekstraat … vanaf 30 augustus

Noorderlingen Marieke en Barbara starten vanaf vrijdag 30 augustus met Club Geluk in de wisselwinkel: Huisvlijt & Handwerk. Dat is goed nieuws voor iedereen in Noord die de wolwinkel ‘de Breihoek’ mist. Club Geluk verkoopt zelfontworpen stoffen en interieurartikelen, maar ook doe-het-zelf-materialen zoals wol (haak)naalden en borduurspullen. Daarnaast ontwikkelt Club Geluk samen met vaardige handwerkdames een lokale productielijn, en worden er diverse wekelijkse workshops gegeven voor jong en oud en onder het genot van een kop thee kan iedereen aanhaken in het donderdagochtend breicafé.

club-geluk

Club Geluk in van der Pekstraat

Wisselwinkel_lr

Wisseling van de wacht in de Wisselwinkel

Rathu Gunawardana pionierde als eerste ondernemer van de wisselwinkel – een pop-up formule waarin onontdekt talent uit de buurt de kans krijgt om een winkel te openen. Hij begon vanuit een uitkering met het repareren van fietsen voor vrienden en buren in zijn achtertuin. In een half jaar tijd is hij er in geslaagd om in de wisselwinkel zijn onderneming op poten te zetten en een grote klantenkring op te bouwen. Hij werd daarin zowel op zakelijk als creatief vlak begeleid met als resultaat: hij opent nu zijn eigen winkel ‘Rahtour Fietsen & Reparaties’ even verderop in de straat. Nu is het de beurt aan Club Geluk om het komende half jaar een vliegende start te maken in de wisselwinkel.

Hoe meer GELUK hoe BETER!

De feestelijke openingen op vrijdag 30 augustus …

  • 16:00 uur Opening Club Geluk in de wisselwinkel (Van der Pekstraat 120)
  • om 17:30 uur Opening Rahtour Fietsen & Reparaties (Van der Pekstraat 53)

 

 

Reacties


ilovenoord