De Buurtsoap de Wasserette is terug! // 2 sept t/m 7 okt

De Buurtsoap de Wasserette is terug! Het vierde seizoen van de hitserie uit Noord start op 2 september. Dan is het weer 6 maandagavonden lang genieten van zes afleveringen theater in ‘soap’ vorm, je ‘Goede Tijden. Slechte Tijden’ in Noord.

Overal in Noord is het crisis. Behalve dan in Wasserette de Witte Reus. Daar draaien ze overuren. Sinds eigenares Yfon de marktwerking heeft ontdekt en haar zaak elke maandagavond verhuurt aan volksdansclubs, zangkoren en wonderlijke hobbyisten heeft ze zelfs een dependance moeten openen. Terwijl om de hoek de wasjes rustig doordraaien is het in de Witte Reus elke maandagavond feest. Yfon is de koningin te rijk, gladjakker Dries houdt zich bezig met de preventieve risicoanalysescan bij het paaldansen, Tarzan de hond zit met zijn chihuahuaballetjes opgescheept, Koos vindt het allemaal maar niks en buurmeisje Jojanneke is opeens verhuisd naar Miami! Ondertussen vliegen de winkeliersreclames je live om de oren. En barst Noord gelukkig nog van het talent. Elke maandagavond te zien in het prachtige grand café de Bult aan het Mosveld …

En ter herinnering … even een terugblik van de laatste aflevering van vorig jaar:

  • Café de Bult, Mosveld 75, Amsterdam-Noord
  • maandagavond 2 september t/m 7 oktober 2013 om 20:30 (deuren open om 20:00)
  • 4 euro / 2,50 euro (met stadspas of huisvuilpas) Vol=vol, dus kom op tijd!
    20 euro / 12,50 euro (ilovenoord strippenkaart, 6x entree, 5x betalen en je bent verzekerd van een plek)
    voorverkoop ilovenoord strippenkaart online via www.tolhuistuin.nl en aan de Tolhuistuin bar
  • Het laatste nieuws volg je ook op de Facebook pagina van De Buurtsoap de Wasserette

waserette-02

Reacties


ilovenoord