Fietsen over de Theo Fransmanbrug naar Undercurrent

Eindelijk kan je doorfietsen via de Buiksloterham naar de NDSM Werf. De┬áTheo Fransmanbrug is al een tijdje open, en nu na de vakantie hebben we eens tijd eroverheen te fietsen. Het ritje van A-Lab, via Buiksloterham naar de NDSM Werf is nu een fluitje van een cent. En wat een lekkere brug! Eenmaal de brug over begint een soort niemandsland, met aan de linkerkant de Camper-Camping en iets verder spotten we de verplaatste Undercurrent, waar Chef’s Table nu tijdelijk zijn restaurant naar heeft verhuisd.

We nemen even een kijkje en komen er achter dat deze plek aan het IJ, een soort harbour club is! Niet zo posh als in Oost gelukkig (geen champagne en oesters), maar lekker op zijn noords en Chef’s. Een heerlijk groot terras aan het IJ, met lounge zitzakken, parasols, bankjes en borreltafeltjes. Gezellig! Bootjes varen af en aan, leggen aan voor een drankje en wij genieten van de waanzinnige zonsondergang … natuurlijk met een hapje en drankje erbij … samen met de prijswinnares van onze facebook actie.

undercurrent-chefs-00A

Rechdoor over die brug

undercurrent-chefs-06

Nog een beetje zoeken naar de entree …

undercurrent-chefs-00

Wat een uitzicht!

undercurrent-chefs-02

We gaan sparen voor een boot …

undercurrent-chefs-01

Voorgerechtje, iets met zeebaars.

undercurrent-chefs-04

Coquilles die smelten op je tong

undercurrent-chefs-05A

Lekker stuk goed vlees!

undercurrent-chefs-05

… en de zonsondergang over het IJ …

Reacties


ilovenoord