IJbrekers wekelijks op de pont!

IJ-Brekers, geïnitieerd door Marnix Haak, is een online videoserie die de pont tussen Amsterdam Noord en de rest van de stad gebruikt om de dagelijkse sleur en geslotenheid van mensen in deze sterk geïndividualiseerde samenleving voor een paar minuten per dag te doorbreken. IJ-Brekers geeft unieke, verrassende en waardevolle verhalen een gezicht om zo mensen opnieuw naar elkaar te laten kijken en aan elkaar te verbinden …

Bekijk hieronder de eerste promo, en we kunnen niet wachten tot de eerste échte uitzending!

IJ-Brekers is een nieuwe webserie met Maarten van Rossem en Wijnand Speelman vanaf het pontje te Amsterdam. Vanaf maandag 2 september is er elke werkdag een nieuwe aflevering te zien op dit kanaal.

Je kan alle afleveringen in de gaten houden door ze te volgen op:

 

Reacties


ilovenoord