Lockdown Festival op de werf … // 1 september

Nadat de techno en dance beats van VOLTT op 31 augustus uitgeraasd zijn op de werf, maakt het terrein plaats voor hét dubstep festival van Nederland: LOCKDOWN! Vette brute bassen op de werf, die je maag binnenste buiten keren en alle sensoren in je hoofd even anders met elkaar laten connecten …

Vorig jaar was de eerste editie, een soort test, een beetje kleinschalig en een succes! Dit jaar pakken ze groots uit met maar liefst vijf stages! Dus dubstep lovers, unite op LOCKDOWN, wij maken jullie alvast even lekker met de trailer …

en de line-up:

lockdown-time

Zondag 1 september aanstaande vindt voor de tweede keer Lockdown Festival plaats op de NDSM-werf in Amsterdam van 12:00 tot 23:00 uur. Op de voormalige scheepswerf, tegenwoordig de culturele en creatieve hotspot van Amsterdam, komt de liefhebber van bassmuziek volledig aan zijn trekken!

Reacties


ilovenoord