Noord Creatief: De Textieldrukkerij groeide uit zijn jasje in van der Pek

Textieldrukkerij Amsterdam. Je kent ze wel. Ze maken onze t-shirts en hoodies en tassen. Oene en Petra betrokken enkele jaren geleden een pandje in van der Pekstraat om hun eigen Textieldrukkerij op te zetten. Beide zijn helemaal gek van ouderwetse logo’s en alle 80-ies retro die daarbij hoort. Samen met Mazzel de hond een beeldbepalend creatief koppel in de van der Pekbuurt.

Onlangs verhuisde ze naar de Grasweg. Oene en Petra hadden al een tijdje wat meer “lucht” om zich heen nodig en dat hebben ze in dit nieuwe pand zeker gevonden! Mooie bar erin, een lekkere lounge bank waar je zo even je shirts kan uitzoeken. En genoeg ruimte om alle nieuwe plannen te realiseren. Ga zelf eens kijken! Hier alvast een inkijkje …

textieldrukkerij-02

uitzoeken maar!

textieldrukkerij-01

Petra aan de drukpers

textieldrukkerij-05

Dat gepiel om die vormpjes eruit te halen …. hun lievelingsklusje …

textieldrukkerij-04

Alles op de juiste plek …

textieldrukkerij-06

de Grasweg

Oene ontwierp laatst een ilovenoord hardloop shirt, wil jij er een bestellen voor de Dam tot Dam loop?
Met van dat speciale stof weetjewel … ze kosten € 25,- per stuk.
Mail ons op info@ilovenoord.nl ovv ‘hardloop shirt’ en je naam + tel nummer + maat.
Bij voldoende animo maken we ze in een oplage!

iln-renshirt

Hardloop shirt

Reacties


ilovenoord