Noorderpark Eetmarkt // 18 augustus

Lekkerbekken, fijnproevers, gastronomen, likkepotten, smulpapen, opgelet! Aanstaande zondag vindt bij de Noorderparkkamer de tweede Noorderpark Eetmarkt plaats.

Twintig kramen met lokaal geproduceerde producten. Onder andere Hortensius Imkerij, Frozen Dutch en il Pecorino zullen daar hun lekkernijen aan de man brengen. Voor de kinderen is er het kinderkookfeest.

Op het podium van de Noorderparkkamer vanaf 15.00 uur Latijns-Amerikaanse klaneken van Golondrinas. Poëtische zang met prachtige melodieën, met uitstapjes naar Spanje, Kaapverdië en Noord-Amerika. Met gastoptredens van Bart Fermie (percussie), Oene van Geel (viool) en Mariecke Lepeltak (zang).

Dus, foodies, culi’s en gourmetten, gulzigaards, schrokoppen en veelvraten, komt dat zien, horen en vooral proeven.

Zondag 18 augustus, van 12.00 uur tot 18.00 uur in het Noorderpark, bij de Noorderparkbar.

Noorderpark Eetmarkt op Facebook

Reacties


ilovenoord