Noorderparkfestival in aantocht! ilovenoord picknick en lancering noordagenda.nl !

Het Noorderparkfestival barst aanstaande zondag weer los! Megaveel te doen altijd en deze keer gaan we met zijn allen picknicken op een ilovenoord kleedje en gezamenlijk de noordagenda.nl lanceren! Komen jullie ook?

Muziek met hiphop artiesten, DJ s’, dancemuziek, circus, spelletjes en workshops. Maar ook theater van Babok, Tentproducties met Loop, Magic Circus, dans van Woest en de Solid Ground Movement. Bekijk het programmaoverzicht en de plattegrond.

ilovenoord picknick 12:00 – 17:00

De ilovenoord picknick vindt plaats tegenover de Noorderparkbar op het grasveldje. Daar staat onze kraam waar je je kleedje en/of gevulde tas kan komen ophalen tussen 12:00 en 17:00 uur. We zien je graag! Neem voor de zekerheid een plu mee, de weergoden weten nog niet zeker of ze nu zon en/of regen meenemen! … Zelf je eten meenemen en een kleedje kan ook. We maken tenslotte samen die picknick!

kleedkje

Lancering Noordagenda.nl

De Noordagenda.nl wordt feestelijk gelanceerd door middel van het bouwen aan een grote totem rond 17:00 uur …. we zijn tenslotte stadsindianen! Kom ook en neem repen stof, knotten wol, stukken touw etc. mee en samen toveren we een boom in het park om tot onze eigen totem!

totem

Voor de kinderen

Voor kinderen is er veel vertier en vermaak op het festival. Om 11 uur leest Marion Zeilstra op het huiskamerpodium een verhaal voor aan kinderen van 4 tot 10 jaar. Om 12 uur start Noordjes Kinderkunst met haar kunstinstallatie ‘Tafelen met Noordje’. Hierbij wordt een lege tafel in de loop van de dag een overdadig goed gevulde en gezellig aangeklede dis. Met hulp van de kinderen uiteraard, die kunnen aanschuiven wanneer ze willen. Er zijn vier circusvoorstellingen, helemaal voor niks! Magic Circus om 11.30 en 17.00 uur en LOOP om 14.30 en 20.00 uur. Tot slot kun je de hele dag door gratis te gekke spelletjes doen: twister, sjoelen en boomboxen. En deze zijn niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich heerlijk uitleven in de spelletjeshoek.

Reacties


ilovenoord