Urban Campsite in het Vliegenbos

Vakantie in eigen bos, dat kan heel goed. Maar dan ook nog slapen in een heel speciale tent of caravan? Dat is vrij uniek! Deze zomer kan het allemaal op Camping Vliegenbos in ons eigen Noord. Van 11 augustus tot 30 september 2013 strijkt UrbanCampsite neer. Geen traditionele camping, maar een camping waar kamperen en kunst samenkomen. UrbanCampsite biedt haar gasten alle voorzieningen van een normale camping en…..meer!

camp2

Je kunt overnachten in artistieke, bijzondere en soms gewoon gekke mobiele objecten. Alle objecten doen dienst als slaapkamer en vormen samen UrbanCampsite. Bijzondere mobiele objecten? Denk daarbij aan de Markies van Eduard Bohtlingk, het capsulehotel van Refunc, de boomhut van Boomhuttenfest, de autarkische fiets van Franka Te Lintel Hekkert, de bodybag van Rob Sweere en de caravan van Kevin van Braak. Stuk voor stuk unieke objecten die een overnachting tot een bijzondere ervaring maken … nieuwsgierig?

Reacties


ilovenoord