A LAB gaat officieel open! // 24 september

A LAB gaat officieel open! En wel op dinsdag 24 september. Iedereen kan een kijkje komen nemen in het oude Shell Laboratorium en de ahum “brightest minds” die hier zitten ontmoeten. Games, cocktails en muziek zijn aanwezig. The Coffee Virus verzorgt beneden de bar en ongetwijfelt is in elk Lab wel iets spannends of leuks te doen.

Niet alleen ilovenoord zit er (in Lab 203) samen met een crazy combi van designers, appers, filmmakers en een event organizer. De Correspondent heeft bijvoorbeeld een enorme ruimte beneden, Mangrove, UNC INC (van de Infaders!), Appsterdam en nog veel meer leuke bedrijven zwermen er rond. De kelder wordt nog verbouwd tot een podium/studio ‘we-weten-het-nog-niet’? En ook internationaal wordt A Lab ook al opgemerkt als een upcoming hotspot op gebied van nieuwe media. Kom zeker even kijken dus!

a-lab-flyer

Met A Lab wil CODUM een laboratorium in Amsterdam realiseren waar media, technologie en creativiteit samensmelten. CODUM legt de lat hoog en beoogt een broedplaats waar toptalenten hun gelijken vinden en zich met hun bedrijf kunnen vestigen. Door de koppeling van verschillende disciplines heeft A Lab een bijzondere waardeketen. Het is dan ook een belangrijke schakel tussen creativiteit en de maatschappelijke en economische relevantie van Amsterdam.
Lees ook:

Reacties


ilovenoord