Detoxen met de Saunakaravaan en het Noorderlicht // 28 & 29 sept

Op zaterdag 28 en zondag 29 september organiseert De Saunakaravaan i.s.m. Café Restaurant Noorderlicht het 2e Mobiele Saunafestival. Thema van dit weekend is De Detox Dagen, oftewel: “sluit lekker gewassen en gewatergolft het festivalzeisoen af.” Met zijn allen in de hottub, een relax massage, effe naar de kapper, je stoppelbaard onder handen laten nemen door een echte barbier of een healinkje. Het kan allemaal komend weekend!

De Saunakaravaan zet haar kamp dit keer op aan de schone oevers van het IJ, op het terrein van de NDSM werf naast Café Restaurant Noorderlicht. Het festival heeft deze editie een nog groter aanbod dan de vorige keer: zelfgebouwde mobiele sauna’s, een zweethut, hottubs, massages, een kapper en barbier, tenten met yoga, meditatie, een healingboot en een waarzegster.

Omdat het reinigen van lichaam en geest centraal staat dit weekend wordt er lekker biologisch eten geserveerd en zijn er gezonde sapjes en warme drankjes om de bezoekers tot in de late uurtjes te verwennen en te verwarmen. Na afloop van de festivaldagen wordt op beide avonden nog lekker doorgefeest in Noorderlicht met o.a. optredens van de Joy Mills Band en het Noorderlicht DJ Collectief.

detox-03

in de hottub! – (foto via facebook.com/Saunakaravaan)

De Saunakaravaan is bedacht door een groepje bevlogen koukleumen uit Amsterdam met een droom om samen met andere saunaliefhebbers een mooie, solide karavaan te bouwen. 
Hiermee willen ze de wereld bereizen en mensen een onvergetelijke warme en unieke ervaring bieden.

detox-02

Bezoekers zijn op beide dagen vanaf 13:00 uur van harte welkom om samen een onvergetelijk weekend te beleven!

 

Reacties


ilovenoord