24H NOORD … The Vanishing Ferry

Amsterdam-Noord is de hekkensluiter in de rij van de 24H marathon die iamsterdam organiseert in het jubeljaar 2013. Op 26 – 27 oktober is het onze beurt in #ilovenoord. En deze datum is legendarisch! De klok gaat een uur terug en de 24 uur worden er opeens 25 …  Een magic lost hour … en dat gaan wij met jullie beleven!

In de nacht van 26 op 27 oktober kapen we een pont in het magic hour en floaten we rond en dobberen over het IJ, mijmerend in een onbekend en (on)bestaand uur.. wellicht varen we ook onbekende wateren tegemoet, horen we verhalen in dichte mist en verdrinken in muzikale poëzie … moet je de veerman betalen? … neem je een radio mee?

In Toren begint om middernacht The Vanishing Ferry Party met een paar supercoole DJ’s (maken we nog bekend) en daar kan je ook je boarding ticket ophalen …

  • boarding-tickets ophalen in Toren vanaf  01:00 uur  a 5 euro per stuk …
  • maximaal 150 passagiers voor dit once in a life time event …
  • vol!=vol!
  • vaartijd: 1 uur (dat niet bestaat)

Meevaren? Op de hoogte blijven? …

We zitten helemaal vol! Er zijn geen kaarten meer voor de pont, maar het feest in Toren is gratis en daar is plaats voor iedereen om lekker te dansen!

Reacties


ilovenoord