Driving North; A Drive-in Cinema // 6 t/m 13 oktober

Op dat enorm lelijke zwart kiezelige parkeerterrein naast de Camper Camping en Undercurrent, net voor de nieuwe brug naar Noorderlicht, komt de komende tijd een heuse drive-in cinema! Hoe cool is dat? Je autostoel in de laagste stand zetten en voetjes op het dashboard. Even afstemmen op de radiofrequentie en je bent klaar voor de film.

Je stapt in de auto in leuk gezelschap. Je voert Papaverweg 54, Amsterdam in op je navigatiesysteem. Bij aankomst rij je door de ‘carwash om je ramen schoon te laten maken en krijg je een plekje aangewezen door de verkeersregelaars. Ben je groot dan moet je achteraan, dat is wel zo sociaal voor de kleinere autos. Voor diegene die niet in het bezit zijn van een rijbewijs is er de mogelijkheid om in de ‘lounge plaatst te nemen. Eten en drinken kun je ophalen bij de bar, de cocktailbar en de foodyard, maar ook bestellen met je nummer en je nummerplaat via sms of whatsapp.
Als het donker genoeg is startde film. Films met het thema Amerika en On the road (road-movies in de breedste zin van het woord).

Mooie is ook dat je met een gerust hart wat drankjes kan wegtikken tijdens de film, want er is ook een Rent-A-Bob service, handig! Er is plaats voor 60 auto’s en een lounge voor 80 bezoekers per avond, dus vol = vol! Filmpje kost je  € 25,- per auto.  Twee inzittenden hebben goed zicht, de rest moet er even gaan tussen hangen en het is  € 10,- per persoon zonder auto. Dan zit je dus in de lounge.

Filmprogramma

  • Zondag 6 oktober THE BLUES BROTHERS
  • Maandag 7 oktober FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS
  • Dinsdag 8 oktober DRIVE
  • Woensdag 9 oktober KILL BILL
  • Donderdag 10 oktober THELMA AND LOUISE
  • Vrijdag 11 oktober PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT
  • Zaterdag 12 oktober ON THE ROAD
  • Zondag 13 oktober SPOORLOOS

Reserveren

Reserveren kan via de website drivingnorth.nl of door een mailtje te sturen naar drivingnorth@outdoorcinema.nl
Vermeld je naam, de datum waarop je wilt komen, het kenteken en het model van je auto. Enne, busjes worden achteraan geplaatst… Sorry!

Reacties


ilovenoord