EYEwalk // vanaf 6 oktober

Met een tablet in de hand en filmpersonages als gids maak je een vijftien minuten durende wandeling door het museumgebouw, waarbij uit de doeken wordt gedaan hoe special effects in een film werken. Voor kids van 7 tot en met 12 jaar presenteert EYE vanaf 6 oktober de EYEwalk, een videotour waarbij spannende films tot leven komen!

Kinderen ontdekken zo wat een film spannend maakt en hoe ze daarbij worden gefopt. EYE is het eerste museum ter wereld dat op basis van de videowalk Alter Bahnhof – gepresenteerd tijdens de kunstmanifestatie Dokumenta – met een videowalk in een museum komt. Bij het maken van de EYEwalk putte EYE uit zijn eigen schatkamers. Tijdens de walk kom je dan ook op bijzondere wijze films en objecten uit de collectie tegen.

eye-walk2

Feestelijke lancering

Op 6 oktober wordt de EYEwalk feestelijk gelanceerd, speciaal in het kader van het Weekend van de Wetenschap. Naast de bijzondere videowalk is er ook van alles te ontdekken in de Basement van EYE. Kom meer te weten over de nieuwste technische filmsnufjes, special effects, 3D technologie én speel in een flipboekje of filmscène met de green screen. Alle kinderen krijgen ook nog een spannend filmcadeau!

Aanmelden

Je kan je aanmelden voor de feestelijke lancering door een mail te sturen aan kids@eyefilm.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen  je wil deelnemen en wat hun leeftijd is, en welke tijd de voorkeur heeft. De ronde om 13.00 uur zit al vol!

  • Tijd: 13.00-16.00 uur
  • Prijs: €3,- p.p. (1 tablet p.p.).
  • De begeleider geeft bij de kassa zijn identiteitsbewijs af als borg voor de tablet.
  • Duur: 15 minuten EYEwalk + 30 minuten in de Basement.

 

Reacties


ilovenoord