Kadootje van Cinekid! Win een gratis dagpas voor twee // 16 t/m 25 oktober

Cinekid. Het allerleukste film festival voor kids en ouders in Amsterdam. Deze zou eigenlijk dit jaar al neerstrijken in Noord, maar daar moeten we toch nog op wachten. Een echt geschikte lokatie voor dit festival is nog niet in Amsterdam-Noord gevonden. Het Westergasterrein blijft de uitvalsbasis voor de komende jaren. Jammer? Nou, welnee, komen we in de herfstvakantie nog eens aan de overkant van het IJ! En om dat een beetje te bevorderen mogen we vijf duo-tickets weggeven aan jullie!

Je maakt kans op één van die VIJF duotickets, dat zijn dagpassen waarmee je ongelimiteerd naar film en tv voorstellingen kan en de hele dag het Medialab kan bezoeken … mooi toch? Hoe? Deel dit bericht op je facebook of via twitter … vrijdag de 18e maken we bekend wie de winnaars zijn.

cinekid2

Cinekid is hèt internationale Film-, Televisie- en Nieuwe Mediafestival voor de jeugd tijdens de herfstvakantie. Dit jaar vindt het Cinekid Festival plaats van 16 t/m 25 oktober in de Westergasfabriek, The Movies, Het Ketelhuis en het MC theater in Amsterdam.

Reacties


ilovenoord