Kraan 13 keert terug als Faralda NDSM Kraanhotel // 22 oktober

Kraan 13 keert terug. Het boegbeeld van de NDSM Werf is in korte tijd in Friesland helemaal opgeknapt en verbouwd. Dat hebben we kunnen volgen via de Facebook pagina van Faralda. Spannend! Hoe zal dit ‘nieuwe’ boegbeeld zich manifesteren op de werf? De kleur is in ieder geval erg opvallend. Knalrood, en het blijkt dat dit ook de nieuwe huisstijl kleur van de gehele werf gaat worden. …. op 22 oktober zullen we het zien.

06-Suite-2-(former-engine-room)

Voor jullie tot nu, nog een timelaps video van de demontage van Kraan 13 en alvast een preview van de nieuwe kraan ….

De majestueuze Hensen werfkraan 13 keert definitief terug naar de bruisende NDSM werf, schuin tegenover het Centraal Station aan het IJ te Amsterdam.

Op 22 oktober a.s. zal de Rijksmonumentale NDSM werfkraan door Koninklijke Saan worden opgebouwd. Dan zal iedereen met eigen ogen kunnen aanschouwen wat voor indrukwekkend monument amsterdam erbij krijgt: de Eiffeltoren van Amsterdam. De NDSM kraan is allesbehalve hetzelfde gebleven: Een contemporary design project, een monument op zichzelf…

De kraan wordt een fenomenaal hotel met drie exclusieve design suites. Bovenop, op 50 meter hoogte, een jacuzzi in de buitenlucht. Het Faralda NDSM Kraanhotel Amsterdam!

Op 10 meter hoogte in de kraan bevindt zich een TV studio. Van hieruit zullen er spraakmakende evenementen worden georganiseerd. Faralda zal gaan werken aan eigenzinnige formats, vrij van geest en met veel lef.

01-Renovated-Faralda-crane

22-New-Faralda-NDSM-Crane-Hotel-Amsterdam-4

suite

19-New-Faralda-NDSM-Crane-Hotel-Amsterdam-1

Reacties


ilovenoord