Noord is #AAN

Op Facebook verscheen de afgelopen dagen opeens een nieuwe groep, namelijk ‘Noord is #AAN’. Wat het precies is, dat is een beetje vaag. Je kan een idee indienen om je project te realiseren, maar vanuit welke instantie dit nu geïnitieerd is blijft onduidelijk. Op de website is geen enkele contact info te vinden … maar het idee is super! Noord is #AAN! indienen die plannen dus!

Noordis#aan is een project speciaal voor jongeren uit Amsterdam Noord. Het geeft jongeren de mogelijkheid om hun idee voor Amsterdam Noord in te sturen, met de kans dat dit idee werkelijkheid zal worden. Alle ideeën zijn toegestaan, zolang ze maar realistisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw skatepark, een gezellig buurtfeest of zelfs een openluchtbioscoop. Het mag allemaal! Alle jongeren uit Amsterdam Noord mogen meedoen en hun idee insturen. De uiteindelijke realisatie van de gekozen ideeën zal vervolgens plaatsvinden in de wijken Volewijck, Vogelbuurt en Waterlandpleinbuurt.

aan-02

Like en volg de facebook pagina van Noord is #AAN. Je kunt je idee aanmelden tot en met 1 november 2013. Wil je graag iets inleveren maar weet je niet wat? Kijk dan eens bij de ideeën die al zijn ingeleverd. Vanaf 1 november begint dan de stemming.

Reacties


ilovenoord