Theater M-Lab presenteert CIRCUS // t/m 20 oktober

Jong talent opent theaterseizoen met groot openhartigheids CIRCUS. Het theaterseizoen van M-Lab opent dit jaar met spektakel. De nieuwe productie CIRCUS is gebaseerd op de roman They Shoot Horses, Don’t They? van Horace McCoy. Voor deze productie heeft artistiek leider Sieta Keizer de samenwerking gezocht met jong talent wat resulteert tot een bruisend en barbaars optreden. De première van CIRCUS is op maandag 7 oktober 2013 in Theater M-Lab.

“We zijn pas iemand als we gezien en gehoord worden. Identiteit is belangrijker dan ooit! Erkend worden is een verslavende behoefte.”

Dit uit zich in een groot openhartigheids CIRCUS waar alles gereduceerd wordt tot hapklaar tussendoortje. Geen verbeeldingskracht, maar REALITY. Marius, gespeeld door David Lucieer, een dromerige jongen die filmregisseur wil worden, komt per ongeluk terecht in een realityshow. In deze show worden de deelnemers fysiek en mentaal tot het uiterste gedreven. Ze strijden allemaal voor hetzelfde doel: ROEM. Dus krijgt het publiek wat het wil. Alles voor de kijkcijfers. Componist en bandleider van STORYBOX, Helge Slikker, schreef de muziek van CIRCUS en zweept het publiek en de acteurs op tot extase.

Deze productie bestaat maar liefst uit 12 acteurs!

foto: Diederik de Groot

foto: Diederik de Groot

Naast een aantal zeer ervaren spelers ook een aantal jonge talenten waar M-Lab voor staat: David Lucieer (Verliefd op Ibiza, De Kersentuin, Dokter Deen) speelt de dromerige Marius die filmregisseur wil worden, maar hij komt per ongeluk in deze realityshow terecht. Lottie Hellingman (Van god los, HELP, Vakantie in eigen land) speelt de met zichzelf worstelende Victoria. Verder bestaat de cast uit Daniel Boissevain (The Passion, Wie is de Mol?, Haantjes), Christine van Stralen (Dunya & Desie, At your school, Golden Girls), Kevin Hassing (The Normal Heart, Danni Lewinski, Ches Nouz), Fancy Arensman (student Jazz- en Musical Dansopleiding Hogeschool voor de Kunsten), Olivier Bracke (student Fontys Musicaltheater Tilburg), Marloes van der Sterre (student Fontys Musicaltheater Tilburg), Ian Volwater (student Jazz- en Musical Hogeschool voor de Kunsten), Sofie Habets (student Rotterdams Conservatorium muziektheater), en Helge Slikker (Valangst, Kauwboy, Co-assistent) die de muziek voor deze musical heeft gecomponeerd.

Reacties


ilovenoord