De 1000 van het Noorderpark, kom jij meelopen? // 10 november

Op zondag 10 november van 13.00-16.00 uur organiseert Noorderpark in Beweging ‘De 1.000 van het Noorderpark’. Oud en jong, arm en rijk gaan samen 1.000 kilometer in het Noorderpark afleggen! Dit om geld in te zamelen voor de opleiding van nieuwe looptrainers en de aanschaf van materialen zodat iedereen in Amsterdam-Noord nog jarenlang gratis kan deelnemen de loop- en wandelactiviteiten van Noorderpark in Beweging.

Je kunt meedoen met de hardlopers, de wandelaars (ook mét rollator of in een rolstoel) of met de familieloop. er zijn leuke prijzen te verdienen en voor iedereen die meedoet, is er een attentie!

Vermaak en activiteiten tijdens de loop

1000aTijdens de loop is er van alles te beleven. Lopen en dansen op de muziek van De Fanfare van de Eerste Liefdesnacht en djembé spelers en dansers van The Lions of Africa. Lawaaimakers maken met Kinderkunst Collectief Zeezelaar. Springen op een geweldig springkussen voor groot en klein. Wagentjes maken met SPIN. Meedoen met presentaties van verschillende sport en beweegclubs uit Amsterdam-Noord. Er zijn door diverse organisaties ook betaalbare hapjes en drankjes gemaakt.

Extra informatie voor de harlopers
Er is een parcours van 1,5 kilometer in het Noorderpark uitgezet. Er is geen omkleedruimte beschikbaar!

  • Meedoen? geef je op via de website www.noorderparkinbeweging.nl en betaal 1 euro (of meer als je het missen kan).
  • Bedrag graag storten op bankrekening 533663253 van stichting doras o.v.v. sponsorloop noorderpark in Beweging.

lopen

Je kan ook meteen doneren via Voorjebuurt!

Reacties


ilovenoord