Gezocht: ondernemers in de creatieve sector

De ondernemersprijs Amsterdam-Noord is dé erkenning voor Noordse ondernemers. Het thema van de 21ste ondernemersprijs is de creatieve sector. Ben je of ken je een ondernemer die voor deze prijs in aanmerking komt, schrijf dan in. Op 20 februari 2014 reikt stadsdeelvoorzitter Rob Post de ondernemersprijs uit.

Thema

De prijs wordt uitgereikt aan de beste ondernemer in de creatieve sector. Deze sector groeit en zorgt daarmee voor aantrekkingskracht op andere bedrijven. De creatieve branche is erg divers. Naast ontwerpers en vormgevers is de jury ook op zoek naar makers in de creatieve sector.

Ben jij ondernemer of zzp’er in de creatieve sector en betrokken bij de ontwikkeling van Amsterdam-Noord, zakelijk succesvol en onderscheidend ten opzichte van anderen? Meld je dan aan of meld een collega ondernemer aan. Op de website staan alle spelregels om mee te doen.

Aanmelden

Van 1 november t/m 29 november kun je je aanmelden via www.noord.amsterdam.nl/ondernemersprijs

De prijs

Een vakkundige jury kiest uit de inzendingen drie genomineerden. De winnaar van de ondernemersprijs wordt bepaald door de jury samen met het publiek. De beste ondernemer uit de creatieve sector ontvangt een trofee en € 5.000.

Reacties


ilovenoord