Kunstveiling voor de slachtoffers van typhoon Filipijnen // 10 december

De kinderen van Levantjes Kinderopvang werken deze weken hard aan diverse kunstwerken. De creaties zullen op dinsdag  10 december a.s om 17.30 worden geveild. Opbrengst van deze veiling gaat naar de slachtoffers van de typhoon die onlangs veel leed veroorzaakte op de Filipijnen.

Special gast op deze veiling is ex Miss Nederland Sheryl Baas, bekend van o.a. Paul en Witteman en de 555 actie voor de Filipijnen.  Sheryl zal zelf aanwezig zijn om te helpen bij de veiling.

Vanwege haar afkomst, Sheryl is haf Filipijns, is zij zeer betrokken bij het leed van de mensen in het rampgebied. D.m.v. haar stichting Sheryl Lynn Foundation, zal zij zelf hulp gaan bieden bij de wederopbouw. Sheryl vertrekt half december naar het rampgebied, zo weten we zeker dat de opbrengst goed terecht komt.

Wilt je bieden op de door de kinderen gemaakte kunstwerken dan ben je van harte welkom om op dinsdag 10 december a.s. om 17.30 uur op het Albatrospad 111 bij de NSO van Levantjes Kinderopvang!

 // foto Sheryl Baas

Reacties


ilovenoord