Mixer Festival in A Lab // 20 november

Er wordt niet alleen maar code geklopt, apps in mekaar gekneed, of met andere ‘nerdy’ bits and bites geknutseld in A Lab. In het voormalige Shell Laboratorium is veel meer te doen! Woensdag 20 november kunnen we genieten van het eerste Mixer Festival in A Lab. Een festival dat nieuw talent op de planken brengt met spetterende live acts, food, art, comedy en meer. Alles in de Mixer!

De samenstelling van Mixer is iedere editie anders en altijd gevarieerd, net als de locatie. De line-up wordt niet vooraf bekend gemaakt, de locatie natuurlijk wel. In de vorige edities van Mixer traden onder andere op Trio Zazi, Yentl en de Boer, Snowapple, PoetryPusher, Reijn en Goed, Neobash, T.S. Eliot Appreciation Society en nog vele anderen.

mixer-01

Er is maar één manier om deze avond te begrijpen: zorg dat je erbij bent!
Woensdag 20 november om 20:00 uur vindt Mixer Festival plaats in A Lab … entree € 7,50 … tot dan!

mixer-02

Margriet Planting – Trio Zazi // foto: Jan-Reinier van der Vliet

 

Reacties


ilovenoord