Open dag iFabrica. Kom ‘t maken! // 30 november

Op zaterdag 30 november opent makerspace iFabrica haar deuren voor een open dag. We laseren je naam of logo, 3Dprinten jouw Doodle, starten met de knikkerbaan en serveren ertwensoep rond de houtkachel. Kom met je surprise of voor de gezelligheid langs bij onze open werkplaats op De Overkant.

Sinds september is Amsterdam-Noord een volledige ‘makerspace’ rijker. iFabrica heeft gevanceerde machines en handgereedschap in huis om allerlei soorten materialen te bewerken. Van prototype tot eindproduct, voor jong en oud, van amateur tot professional. Bij iFabrica kun je het maken.

ifabrica-binnen

Omdat iFabrica graag wil delen wat ze in huis heeft en om te laten zien wat het voor jou kan betekenen, organiseren we zaterdag 30 november tussen 12.00 en 17.00 weer een open dag. Je bent van harte welkom om allerlei demonstraties te volgen, je op te warmen bij de houtkachel en een lekkere kom huisgemaakte erwtensoep te scoren.

3d-geprint-hoofdjeWat staat er op het programma tussen 12.00 en 17.00 uur?

  •  je naam of logo uit cederhout laten laseren
  • Doodle3D voor de kids om je naam te 3Dprinten
  • 3D printen van USB-sticks en pennenhouders
  • stickersnijders om zelf stickers te maken
  • opbouw van Jelle’s Kerst Knikkerbaan
  • computergestuurd meubels maken
  • Brandweerautobar met huisgemaakte erwtensoep en glühwein
  • onze warme houtkachel staat aan
  • en onze leden zijn aan de slag met hun project

We vinden het leuk als je komt kijken! Kun je zaterdag niet? Kom dan langs op een ander moment. We zijn bijna altijd open.

 

Reacties


ilovenoord