Slapen onder Amsterdam-Noord

We volgen het proces al een tijd. Iwan Daniels, de oprichter van onze zus NiceNieuwWest, is het gelukt.  Je kunt nu onder alle stadsdelen heerlijk wegdromen. Snap je het al? Het is een dekbedovertrek met onze Amsterdamse stadsdelen! Om heerlijk even je bedgenoot te kietelen bij het Mosplein-Plekje. Of waar die Toren nou staat op je dekbed?

Iwan maakte er speciaal een merk en website omheen: Locodomo. Bij een reservering van 500 stuks gaat een stadsdeel in productie; het is namelijk een vrij kostbaar dekbed om te maken en ook nog van 100% eerlijk katoen! Je kan dus wachten tot de teller op 500 staat, dan wordt pas besteld. Als voorloper is Centrum in productie gegaan.  Ze zijn niet zo heel goedkoop als een Hema overtrekje, maar wel super uniek! Hebben! Wij bestellen er vast een paar voor de ilovenoord redactie, voor als we even willen vozen onder het Buikslotermeerplein … of voetje vrijen in de van der Pekstraat …. zzzzz ….

Noord_dekbedovertrek_tall

Echte Noord liefhebbers zweren en slapen natuurlijk het liefst onder deze overtrek. Ideaal voor voetje vrijen als je in de van der Pekstraat woont. Duidelijk op het overtrek is te zien hoe groen dit stadsdeel is, geen wonder dat er zoiets bestaat als ilovenoord. Is Noord je favoriet? Reserveer dan snel bij, 500 stuks gaat het ontwerp in productie. Voor je reservering klik je hier.

 

Reacties


ilovenoord