Wonen in de M1 Toren op grote hoogte

Nog niet heel lang geleden stonden we met trillende beentjes helemaal bovenop de M1 Toren van maar liefst 19 verdiepingen hoog om te vieren dat het hoogste punt bereikt was. Nu, een kleine twee maanden later gaan de 90 vrije sector appartementen al in de verhuur. Met een waanzinnig uitzicht. Zaterdag de 16e november start de verhuur. Wil je wonen op grote hoogte, of gewoon lekker bij alle winkels van het plein en het toekomstige metrostation? Ga dan zeker even een kijkje nemen!

Amsterdam aan je voeten
De ligging van het CAN-gebied is ideaal. Via de Leeuwardersweg (S116) is er direct aansluiting op de Ring (A10). Liever de andere kant op? Via de IJ-tunnel zit je binnen 10 autominuten in het centrum van Amsterdam. Daarnaast kun je goed gebruik maken van het openbaar vervoer. Door de aanleg van de Noord/Zuidlijn heeft het CAN-gebied goede verbindingen met de rest van Amsterdam via het nieuwe metrostation Buikslotermeerplein.

MAW1

Ruime appartementen met buitenruimte
De woonoppervlakten variëren van 74 tot 113 m2. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, een luxe keuken met Siemens apparatuur, een comfortabele badkamer en een buitenruimte. De huurprijs is vanaf € 800 per maand exclusief parkeerplaats (€ 50 per maand) en exclusief voorschot servicekosten (€ 45 per maand). Prognose oplevering van de woningen is april 2014.

Start verhuur
De verhuur start zaterdag 16 november 11.00 tot 13.00 uur in de modelwoning Elzenhagensingel 407 in Amsterdam-Noord. De makelaar staat voor je klaar met de informatiemap inclusief huurprijslijst en inschrijfformulier.

Reacties


ilovenoord