Allereerste en allerlaatste Oud en Nieuw feest Feest in Toren // 31 december

‘Once in a Lifetime’. Zo kan je het wel omschrijven. Toren zal haar eerste jaar knallend afsluiten met het allereerste en allerlaatste Oud en Nieuw feest. We worden al een beetje verdrietig bij de gedachte dat deze plek halverwege 2014 zijn deuren zal sluiten voor de grote verbouwing. Daarom wordt dit ook niet zomaar een feest. De Toren wordt verlicht met video projecties door Spinsekt om middernacht en je kan dansen aan ’t IJ … till you drop around the clock, 12 uur lang!

nbtd

Nobody Beats the Drum

Verwacht een gevarieerd programma met live muziek en dj’s verdeeld over 2 zalen. Rond de klok van 24:00 uur begint er binnen en buiten een spectaculaire show om het nieuwe jaar in te luiden. Vanaf 22:00 uur is iedereen welkom in de oude Shell Toren. Het programma biedt live optredens van The Incredible Stacks en BeautuniQue Connection.

Boemklatsch

Boemklatsch komt met het allerlaatste oud en nieuw optreden, het trio gaf eerder aan op 5 april 2014 te stoppen na tien succesvolle jaren. Verder zijn er dj sets van onder andere Nobody Beats the Drum, Mattikk & DJ+, Mirella Kroes, Clairvoyance, Boston Strip crew (Mudde, Faber, DDK en Lauraa) en Boeboe.

Het jaar wordt in stijl afgesloten met een 24:00-uurs moment  in de Toren en op het gezellige buitenterras. Met immense video projecties wordt het gebouw verlicht door visual artist Spinsekt. Dia Docus creëert een psychedelische wereld door middel van dia projectie. Dit allemaal onder het genot van live muziek door BeatuniQue Connection. Tijdens de nacht verwent Bombascha collectief de bezoekers met warme hapjes, oliebollen, poffertjes en Glühwein in de voortuin van Toren. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellig en knallend oud en nieuw feest …

Red Room:
NOBODOY BEATS THE DRUM (http://bit.ly/1b9WKUB)
BOEMKLATSCH (http://bit.ly/18dq38N)
DJ+ (http://bit.ly/182DOMP)
MATTIKK (http://bit.ly/1cdEv5l)
CLAIRVOYANCE (http://bit.ly/IzlGPp)
BOEBOE (http://bit.ly/13cyfDt)

Blue Room:
THE INCREDIBLE STACKS (http://bit.ly/1b3yfwC)
BEATUNIQUE CONNECTION (http://bit.ly/1jUr6Qc)
MIRELLA KROES (http://bit.ly/10hZ2gG)
BOSTON STRIP CREW (http://bit.ly/1cdEFcQ)
MUDDE (http://bit.ly/ItFUcJ)
FABER (http://bit.ly/19apIE4)
LAURAA (http://bit.ly/18tUWM5)
DDK (http://bit.ly/1b9Xaub)
CURIOUS BEHAVIOUR (http://bit.ly/qm6X16)

Winter Terrs:
BOMBASCHA (http://bit.ly/aUtbhY)

Visuals:
SPINSEKT (http://bit.ly/18KnH54)
DIA DOCUS (http://bit.ly/182EIJ4

Reacties


ilovenoord