3D Print Canal House aan de IJpromenade

Een heus grachtenpand in 3D printen. Dat is de missie van de Kamermaker. De Kamermaker is die grote zilveren kolom die eerst voor de COOP in de schommeltuin stond. Een levensgrote 3D printer. Afgelopen weken is de verhuizing ingezet naar de echte ‘bouwplaats’ tussen A Lab en het Hyperion College aan de IJpromenade.

3d-02

Het ziet er futuristisch indrukwekkend uit. Bouwketen, hekken, lichtmasten, en die grote zilveren blok waarin de magic happens met een constant ge-heen-en-weer van ‘bouwvakkers’ tussen de COOP en de nieuwe bouwplaats. Dagelijks spuugt de Kamermaker van DUS Architects al bouwblokken uit zijn zilveren behuizing. Het zal nog zo’n drie jaar in beslag nemen om het hele huis te ‘printen’. Ondertussen kunnen we mooi de dagelijkse voortgang volgen. Benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien?

Volg 3D Print Canal House op facebook of via twitter voor de laatste updates, of loop eens langs!

3d-03

Reacties


ilovenoord