ADAM, Eva, Heaven en Hell in het Noordse Paradijs

A’DAM Toren … dat is de nieuwe naam van het wereldwijde hoofdkantoor van Dance. De Overhoekstoren heet nu ADAM. Staat over twee jaar naast onze beeldschone Eva (EYE). Vanuit Bar Heaven kijken we neer op de stad en in de kelder gaan we los in Club Hell. De Paradiso Zaal in de Tolhuistuin zou toepasselijk Het Paradijs mogen gaan heten naar onze mening.

In het stampvolle oude Shell Auditorium presenteerden Duncan Stutterheim (ID&T), Hans Brouwer (MassiveMusic), Sander Groet (AIR) & Eric-Jan de Rooij (Lingotto) de nieuwe naam. Het bleef even stil nadat de woorden “Hello, I’m ADAM” in een knoerharde ouderwetse Helvetica op het projectiescherm bleef nagloeien, maar na het vallen van het kwartje ontbrandde iedereen in enthousiasme.

adam-toren-01ADAM=Amsterdam Dance And Music. Het hoofdkantoor van de Dance staat nu in ons eigen Noord! We waren al Capital of Dance, maar deze transformatie brengt de Dance waar die hoort, in het hart van Amsterdam. In het logo zit uiteraard het hoekse 45 graden vierkantje verwerkt. De huisstijl is nu al briljant. Jammer dat door de harde wind van de afgelopen dagen de twee grote doeken aan de toren niet konden worden vervangen. Maar hieronder alvast een voorproefje: speels, brutaal en aansprekend.

adam-toren-03A’DAM Toren verwacht per jaar een miljoen bezoekers te trekken. Met Eva als partner en de nieuwe Paradijs Zaal van Paradiso, die snel opent, is Amsterdam-Noord in een klap dé place to be geworden.

adam-toren-02ilovenoord feliciteert en verwelkomt het kwartet wat dit zo maar voor mekaar gaat krijgen de komende twee jaar. Welkom in #ilovenoord. Dan gaan we in 2015 plonzen in het zwembad met doorzichtige bodem en branden we daarvoor onze voeten aan de beats in Club Hell …

 

 

Reacties


ilovenoord