De ‘Erfgoedseizoenen in Amsterdam-Noord’ kalender is AF!

De ‘Erfgoedseizoenen in Amsterdam-Noord’ kalender is AF!

Joepie!!! Na viereneenhalve maand hard werken is de ‘Erfgoedseizoenen in Amsterdam-Noord’ kalender een feit!

In de kalender wordt erfgoed in Amsterdam-Noord uitgelicht. Twaalf gebouwen, plekken, tradities en verhalen worden kort beschreven en vergezeld door, voornamelijk, oude beelden uit de collectie van het Historisch Centrum Amsterdam-Noord. Ik heb gekozen voor onder andere de NDSM-werf, de Tolhuistuin, Asterdorp, Vogeldorp, de Pont, Hollandia-Kattenburg, het Vreugdevuur…. en nog veel meer moois uit Noord wat ons kan vertellen over de geschiedenis – en dus het heden!

kal-02

Dank aan alle leuke, bijzondere, inspirerende en grappige mensen die ik heb mogen ontmoeten of interviewen voor dit project, aan alle mensen die gedoneerd hebben aan mijn project via voordekunst.nl en team ilovenoord.

Vanaf 10 januari is de ‘Erfgoedseizoenen in Amsterdam-Noord’ kalender te koop in boekhandel Over het Water (Van der Pekstraat 59) en via ilovenoord.nl voor €15,-.

Veel geleerd, gelachen en trots op het eindresultaat. Blijf de liefde voor Noord verspreiden!

Liefs en (wellicht) tot ziens,

Lies

kal-03

Lees ook:

 

Reacties


ilovenoord