Drie finalisten bekend Creatiefste Ondernemer Amsterdam-Noord

De drie finalisten die gaan strijden om de Ondernemersprijs 2013 van Amsterdam-Noord zijn bekend! Codum/A-lab,  Noorderlicht en Fiction Factory. Jammer genoeg vielen we zelf af, samen met Fronteer Strategy en Vous êtes ici. Vanaf 27 januari kunnen we zelf stemmen op een van de drie en op 13 februari wordt op het Veronicaschip de winnaar bekend gemaakt.

Wie niet precies weet wie of wat nou de drie laatste finalisten zijn en wat ze doen, hieronder een korte beschrijving:

A Lab / Codum

A Lab is voor de meeste wel bekend, het is dat grote oude Shell Lab achter de A’dam Toren en Eye. Marcus Fernhout van Codum, die het gebouw heeft ontwikkeld is in zijn nopjes natuurlijk. Zijn missie was “Het gebouw vullen met toffe gasten”. Nou, blij dat wij als ilovenoord toffe gasten zijn in lab 203. A Lab zit trouwens bijna tjokvol. Mission Accomplished dus.

Noorderlicht

Noorderlicht. De ultieme oase op de NDSM Werf. Dé PIONIER zeg maar. Het laatste NDSM gevoel, zo omschreven we het laatst op ilovenoord. Na het afbranden van de Houten Kop gewoon doorgaan. Elk jaar Hemeltjelief. Lekker dansen rondom het vuur op de beats van o.a Polyesta op vrijdagavond. Inmiddels is de horeca drift van Jasper aangevuld met een succesvolle biologische snackbar het Pontstation.

Fiction Factory

Fiction Factory als laatste van de drie is voor ons eigenlijk een beetje de onbekende. Maar wat maken die gasten een toffe dingen! Krukjes, decors en allerhande design dingen. Met de hand uit metaal en hout. Doeners, en daar houden we van in Noord. Niet onderschatten, dit is de UNDERDOG van de finale!!!!

Wij als ilovenoord wensen alle finalisten heel veel succes! We gunnen het ze alledrie. En de winnaar trakteert ons verliezers vast op een glaasje … tot op de Veronica Boot!

Reacties


ilovenoord