Onze Noord Sjaal hebben?

Dekbedovertrekken met de plattegrond van je stadsdeel, die kennen we al. Maar een warme sjaal met de naam van je stadsdeel, door een kunstenaar ontworpen, nog niet. Maar opeens ligt ie zomaar op ons bureau in A Lab. Uitpakparty! En lees even verder, want we geven er maar liefst drie weg!

onze-sjaal-02

in Nederland gebreid

onze-sjaal-03

gaaf!

Via de website komen we achter de gedachte van deze sjaal. Verbinden, kijk! Daar worden we blij van. En dat geel/zwart, daar komen we overheen. Hij is heerlijk zacht, mooi gebreid met een eigenwijze letter. Het ontwerp van de Noord Sjaal is van Abel van Erkel en het idee van We Are Dimension, die gewoon mooie dingen wil maken.

Met je wijk ben je verbonden. ONZE SJAAL is het symbool van je trots.

Om te laten zien waar je vandaan komt, heeft elke wijk zijn eigen ONZE SJAAL. De straten in jouw wijk zijn de mooiste straten van de stad, en de mensen in je wijk zijn jouw mensen. Verschillen vallen even weg met de taal van de sjaal: hier is iedereen gelijk. Iedereen die trots is op zijn wijk is op straat te herkennen met ONZE SJAAL.

Aan elke wijksjaal werkten verschillende opkomende ontwerpers en fotografen samen die zich willen vestigen in de creatieve sector. Wij maakten de sjaal zodat jij een uniek ontwerp voor jouw wijk kan dragen. Koop onze sjaal, zodat we morgen weer iets moois kunnen maken.

onze-sjaal-01
“Of je er nou bent geboren of zelf de oversteek hebt gemaakt, als Noord eenmaal je thuis is hoef je nergens meer heen. Middenin het ruige, oprechte leven kijk je uit op de stad met de weilanden in je rug. Het is een bij elkaar geraapt zooitje, maar de mensen zijn eerlijk en hebben respect voor elkaar. In de ruimte en vrijheid aan de mooiste kant van het IJ gonst de toekomst. Als je de deur uitstapt ben je nog steeds thuis.”

Naast Amsterdam-Noord is ook Jordaan al beschikbaar. Voor de overige stadsdelen worden nog ontwerpers gezocht! Handgebreis in Nederland, en voor 25 euro ligt ie op je deurmat. Er is momenteel nog maar een oplage van 100 stuks, dus nu al uniek!

We mogen er dus maar liefst DRIE weggeven aan onze lezers. Vertel ons hieronder in een commentaar of reageer op onze Facebook post Waarom jij die Sjaal MOET hebben? … de leukste inzenders krijgen een sjaal!

Fotografie: Lyke Fotografie

 

Reacties


ilovenoord