100 jaar Shell in Noord; win jij 5000 euro voor je buurtinitiatief?

Shell is dit 100 jaar inwoner van Amsterdam-Noord is en is daar trots op. Al 100 jaar verricht Shell onderzoeksactiviteiten om met hulp van innovatieve technologieën de wereld van energie te voorzien. Mede door de bewoners van Amsterdam-Noord voelt Shell zich hier thuis.

Goede buren maken het leven aangenamer en steken energie in elkaar. Daarom organiseert Shell het betrokken-bureninitiatief. Om de inwoners van Amsterdam-Noord te bedanken, stelt Shell drie prijzen van € 5.000,- beschikbaar om projecten voor de buurt te realiseren.

100jaarshell2

100 jaar geleden startte Shell met onderzoeksactiviteiten in Amsterdam. Wat in 1914 begon als een bescheiden laboratorium, met negen man personeel en een beperkt werkterrein, is uitgegroeid tot een van de drie belangrijkste technologiecentra van Shell wereldwijd, vanuit welke toonaangevende innovaties voortkomen.

Goede buren maken het leven aangenamer en steken energie in elkaar. Daarom organiseren wij het betrokken-bureninitiatief. Om de inwoners van Amsterdam-Noord te bedanken, stellen wij drie prijzen van € 5.000,- beschikbaar om projecten voor de buurt te realiseren.

Inschrijven kan tot en met donderdag 24 april 2014!

Reacties


ilovenoord