Eigenwijze Recensies

Spinzi is ondertussen een vast, fijn en vertrouwd adres voor al uw Eigenwijze Kinderboeken. In de Van der Pekstraat. Waar later ook Lot Douze haar boekhandel Over het Water opende. Zo ontstond een spontane selfmade Boekenstraat (in navolging van de verschillende Broedstraten) met eigenwijze, zelfstandige en persoonlijke boekenwinkels. We worden er niet alleen blij van (voormalige Ilovenoord ondertitel), we zijn er ook trots op!

Terug naar Spinzi. Vandaag zag ik een FB post voorbijschieten van Spinzi. Zoals er wel meer voorbijflitsen. Spinzi trekt altijd wel de aandacht. En deze wilde ik openen. Maar ook delen, zo blijkt na het bekijken van het filmpje op de JongNoordLeest.tumblr.com … Hieronder een voorproefje door huisrecensent Anasemoon (12).

Reacties


ilovenoord