Gratis je belastingformulier ingevuld door leerlingen Bredero Mavo

Voor het zevende opvolgende jaar helpen leerlingen buurtbewoners in Amsterdam-Noord met het doen van de belastingaangifte. In de media verschenen allerlei berichten over de gevolgen van de veranderingen bij de belastingdienst voor burgers. In een gezamenlijk project van Bredero Mavo (vmbo-t) en ROC van Amsterdam (mbo) zijn leerlingen en studenten speciaal hiervoor opgeleid. Zij zullen, onder begeleiding van docenten, hun opgedane kennis in de praktijk toepassen op een manier waarmee mensen uit o.a. de buurt geholpen kunnen worden.

Hieronder een filmpje van een van de voorgaande jaren:

Leerlingen van de 4e klassen met de sector economie vullen onder begeleiding van docenten in de maanden februari en maart belastingformulieren in voor buurtbewoners. Voor de leerlingen is het een praktische oefening die aansluit op de examenstof economie.

Er zijn maar een beperkt aan plekken, dus maak snel een afspraak!

Je kan hiervoor terecht in het Contactpunt in de passage van het nieuwe schoolgebouw van Bredero Mavo en ROC van Amsterdam aan Gare du Nord 5 te Amsterdam-Noord (naast het stadsdeelkantoor). Tijdens kantooruren via telefoonnummer (06) 159 017 65 of m.verhoeven@brederomavo.vova.nl Op je afspraak dien je je DigiD-gegevens en jaaropgave(n) mee te nemen. De leerlingen en studenten kunnen, indien nodig, voor je een DigiD aanvragen.

Reacties


ilovenoord