Je bent amsterdam noord als …

“Je bent amsterdam noord als … “ Op facebook zien we post-na-post ervan voorbijkomen. Het is zeker geen BE LIKE pagina, die ook de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond worden gestampt. Nee, hier spreekt emotie en ervaring, gemixed met verlangens naar het oude Amsterdam-Noord. Uiteraard met nostalgisch beeldmateriaal en een schat aan kennis, waar wij als ilovenoord geen genoeg van kunnen krijgen …

Deze besloten community van Noorderlingen en ex-Noorderlingen is uitgegroeid tot een groep van meer dan 6000 leden binnen enkele dagen. Supergaaf initiatief. Credo is: ‘Vertel jou verhaal en laat weten waarom jij denk dat je amsterdam noord bent!’ Enkele voorbeelden willen we jullie niet onthouden, te leuk! Enjoy!

je-bent1

je-bent2

je-bent3

Reacties


ilovenoord