Techno Tempel van Noord: Dhoem Dhaam Warehouse

Dansen doen we graag als ilovenoord. In Toren of op de NDSM. Maar bij Dhoem Dhaam Warehouse dansen? Ken je dat? Afgelopen zaterdag mochten we als ilovenoord een blik naar binnen werpen. Verscholen achter de ponthaven, naast M-Lab in de Aambeeldstraat ligt deze grote doos waar het bijna elk weekend AAN is.

dhoem-dhaam-02

Open sinds zomer vorig jaar, maar al veel dance minded people weten hun weg te vinden om ook eens te dansen aan de oostelijke IJ-Oever. Met ADE 2013 was het al een vaste lokatie en binnenkort vaart er ook een pontje naartoe (Oostelijk veerpont), wat nog meer publiek zal gaan trekken naar deze nog onbekende (dance) kant van Noord …

dhoem-dhaam-05

Afgelopen zaterdag was de beurt aan PRISMA om Dhoem Dhaam onder te dompelen in de vetste en diepste house beats. Een vette line up, een gruwelijk soundsystem, muntjes bij de kassa, goeie lockers, volop water (met dopjes) én vriendelijke security. De rij viel ook wel mee om binnen te komen, aanschuiven en even wachten.  Karel, die ons opving in de hal, laat ons zien waar en hoe, en we mogen zelfs achter de DJ boot onze plaatjes schieten!

dhoem-dhaam-06

dhoem-dhaam-07

dhoem-dhaam-03

dhoem-dhaam-04

Het publiek is gemixed, komt uit alle windstreken, jong en oud en vooral erg gezellig! Vanaf tien tot vijf in de nacht gaat het helemaal los en als de lichten aangaan stroomt Dhoem Dhaam weer leeg … tot het volgende feest! Deze Techno Tempel gaan we zeker weten vaker bezoeken … we hebben nog wat muntjes over!

Komende vrijdag staat bijvoorbeeld de beste Berlijnse Techno op het programma,… nooit meer slapen en doordansen …

 

Reacties


ilovenoord