Food:COOP in Amsterdam-Noord?

Woont of werk je in Noord? Koop je graag verse biologische groenten en fruit direct om de hoek? Wil je deel uitmaken van een collectief waar boodschappen doen super sociaal is? Een Food:COOP? Wat is dat?

Geïnspireerd door de Groente Club in Bussum en op basis van de leveringen van het biologische landbouw collectief BioFutura, net buiten Amsterdam, willen we het voedselcollectief “Food:COOP” starten, om verse biologische voorraden naar Amsterdam-Noord te brengen.

We hebben een locatie in de OpenCOOP  (Tolhuisweg 2) naast de Tolhuistuin, waar Bite Me’s keuken de bestellingen zal plaatsen voor de Food:COOP. Op dit moment zoeken we meer mensen om de vrachtwagen te vullen met fantastisch eten van Biologische boeren uit Nederland!

Wil je meedoen of meedenken? Kom dan langs op de informatieavond op 26 maart om 20.00 uur voor meer informatie over de Food:COOP in Amsterdam-Noord.

Tijdens deze avond bespreken we praktische details, zoals:

  • Tijden voor het afhalen van boodschappen;
  • Wat hebben wij aan te bieden;
  • Hoe vaak kun je groenten en fruit bestellen?; En nog veel meer!

Kom je ook naar de informatie bijeenkomst op 26 maart. Meld je dan aan.
Stuur een mail naar jonas@biteme.co.nl

foodcoop

Reacties


ilovenoord