Tip: Last Minute Ticket Shop

Wil je de liefde van je leven een keer verrassen met een avondje moderne dans, opera of cabaret? Staat spontaniteit bij jou hoog in het vaandel, maar doe je er te weinig aan? Wil je meer cultuur snuiven in Amsterdam? Of ben je niet zo goed op de hoogte van het culturele aanbod? In de Last Minute Ticket Shop koop je op de dag van de voorstelling toegangskaarten met 50% korting!

imgadIedere dag om 10:00 uur is er een nieuwe selectie van voorstellingen en concerten in bijna alle Amsterdamse theaters en concertzalen. Koop je kaarten via de site www.lastminuteticketshop.nl of bij een van de drie verkooppunten de VVV/Ticketshop Centraal Station, de kassa van de Stadsschouwburg Amsterdam en de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA).

Makkelijk zat dus! Je hoeft niet eens op de hoogte zijn van het culturele aanbod, dit heeft de Last Minute Ticket Shop al voor je gedaan!  Dus kijk wat er vandaag aangeboden wordt en beslis snel, want op is op.

En! De Last Minute Ticket Shop heeft ook vaak nog kaarten voor M-Lab, het theater in ons eigen Noord!

Reacties


ilovenoord