IK WILLEM – NDSM Vrijhaven Koningsdag

Ondernemers en kunstenaars op de NDSM-werf hebben de handen ineen geslagen en samen een aantal knettergoede creatieve sessies gehad om NDSM Vrijhaven nog beter te maken in 2014. Daarom is het programma dit jaar nog leuker, met meer kunstenaars en muzikanten uit Noord en is er meer te doen voor kinderen en volwassenen! De highlights…

Kindervrijmarkt

ikwillem3

Speciaal voor kinderen is er een kindervrijmarkt in samenwerking met de IJ-Hallen. Als een oranje lint loopt de kindervrijmarkt over de werf dit jaar! Een markt vol ouderwetse gekkigheid, waar je je spulletjes kan verkopen. Reserveer je eigen gratis plek of huur een echte marktkraam voor €7,- via de IJ-Hallen:info@ij-hallen.nl.

Ook is er een graffiti workshop speciaal voor kids bij de Skatepool, dichtbij de feestpont!

Alice in Wonderland

Op het moment dat je de poort door gaat, krijg je een glimlach. Die glimlach is je ticket tot Wonderland. Via verschillende performances word je geblinddoekt door een labyrinth zonder muren geleid. Dan kom je bij 7 tenten, in iedere tent is er een ander avontuur. Zo is er een waar je je hoofd door een tafel steekt en in Alice’ Teaparty beland, of eentje met eentje met animatie en een poppenhuis.

Danny’s Prijzen- en Muziekpaleis

Waag je kans, sla je slag, speel en win! Dat kan bij Danny. Met muziek en creatieve intermezzo’s kan je hier je slag slaan. De Roze Tanker vertoont een expositie en Hotmamahot is ook van de partij, zij komt met een pannenkoeken-bakfiets en gaat koninklijke illustraties maken met onze jonge en oude landgenoten!

Noord Podium

Op het Noord podium staat dit jaar de muziekschool met al hun jeugdige talent! Annette Vogel van Singer song Writer Amsterdam-Noord (SWAN) zal een programmering neerzetten van allerlei singer-songwriter talent.

Feestpont

ikwillem4

Voorproefje voor de oren: Klik op een van de namen van de heerlijke line-up van de feestpont! Vaar mee!

ikwillem2

Naast de grootste Kindervrijmarkt van Amsterdam en kapot goede feesten van Voltt X Lockdown en Het Alternatief / Undercurrent kan je ook nog rolschaatsen bij Noorderlicht, trouwen bij het Trouweiland, verdwalen bij Alice in Wonderland, koffie leuten bij de trammetjes, je koning te rijk voelen bij Klup X, je kleedje uitleggen bij de kunstkraampjes van Treehouse, uit je dak gaan bij These Guys en je opladen bij geWoonboot.

En dit is nog maar een greep uit het hele programma ….

Reacties


ilovenoord