Speeltuin NDSM

Sinds 2007 maakt Marc Faasse foto’s van NDSM-terrein oost. Je ziet het drukker worden, andere mensen, andere lijnen. Het terrein verandert momenteel snel: De kraan is verplaatst en een hotel geworden, de hellingen worden gerenoveerd en de skatebaan is gesloten. Marc documenteert met zijn project ‘Speeltuin NDSM’ hoe we de afgelopen 7 jaar op het NDSM terrein gespeeld hebben. Hij schetst zijn ideale beeld van de NDSM, namelijk het terrein als een speeltuin voor iedereen.

mf-achterkant

mf-voorkant
Het wordt een fotomontage van verschillende activiteiten op één kaart waarmee Marc wil laten zien wat een inspirerende plek de NDSM is en laten we dat behouden! De opening van het project is op 2 mei vanaf 16:00 met gratis toegang en gratis drankje in KLUP X, die ligt bij  Helling X op het NDSM – terrein. Marc maakte afgelopen jaar ook foto’s van de ilovenoord feestpont met Koninginnedag met zijn camera-hengel … en hoe vet is dat!

i-love-noord-pont-2000px

Reacties


ilovenoord