Stuntskaten in van der Pek

Het fietspad in van der Pek ligt er rommelig bij en de stoep ook. Maar voor Ivo Vegter, de eigenaar van Thisissoul Skateshop maakt het niet uit. Beschermers vast. Helm op. Skates strak zetten. Focus! Ze gaan nu leren vallen, springen en als het allemaal lukt, ook over de minischans. Les nummer één is begonnen.

Thisissoul zit al geruime tijd in van der Pekstraat en mag zich zeker een pionier in de buurt noemen. Een hyper speciaalzaak in inline skates, uniek in Amsterdam. Na het vertrek van Skatepark Amsterdam uit Noord, is dit nog de enige plek om skateles krijgen. Voor kids en volwassenen. In zes lessen leer je de basics van de pro. Wij namen een kijkje bij les nummer één: ” Leren vallen & van de minischans springen”, en dat in krap een uurtje!

vallen

vallen op je knieeën

ivo-vegter

en weer opstaan

skateles-springen

springen over pionnetjes als eerste oefening

skateles-schans-oefen

en de minischans er achteraan

skateles-schans

klein beetje hulp, en vooral durf!

skateles-schans-oefen2

Focus!

skateles-schans2

en BAM! zo gaat dat …

 

skateles-team

Van de minischans in een uurtje! Op naar les nummer twee!

skateles-00

ook voor volwassenen …

  • Thisissoul Skateshop
  • Skatelessen van Ivo Vegter zijn op maandag (kids) om 16:00 en op zaterdagen (volwassenen) om 11:00 uur.

Reacties


ilovenoord