De Tres Hombres is weer in Noord! Kom je mee balen uitladen?

Zeilschip De Tres Hombres is weer aangekomen in Amsterdam-Noord. Befaamd om de rum die onderweg gestookt wordt als de wind het fairtransportschip over de Atlantische Oceaan naar Nederland blaast. Vanwege het slechte weer is de aankomst enkele dagen uitgesteld, maar nu ze zijn er!

Niet alleen is de rum fantastisch, maar liggen er aan boord ook weer ontzettend veel balen cacao voor De Chocolatemakers om weer chocolade van te maken in hun fabriekje in Vogeldorp. Maar liefst zeven ton dit keer! Aanstaande vrijdag is er het jaarlijkse transportfeestje van het schip, dat aanmeert bij de Goudfazant, naar de fabriek.

tres-hombres-01

Die enkele honderden meters neem je met de fiets, een baal erop, en je verdient per baal een reep en een glas! Een zak weegt 70 kilo, dat ter info. Dus, tip: Pak een bakfiets!

Tot vrijdag!

Reacties


ilovenoord