Het Saunafestival ‘De grote lenteschoonmaak’ // 16,17,18 mei

De zon breekt eindelijk weer eens echt door dit weekend en dat is het ideale weertje om in adam en eva kostuum neer te strijken naast Noorderlicht met een handdoek in een luie ligstoel. Sauna’s genoeg om al je poriën wijd open te laten zetten en je lichaam te laten reinigen. Ijskoud afdouchen, drankje en hapje om alles weer bij te vullen, plonzen in de hottub, genieten van een muziekje … De Saunakaravaan is er weer!

De karavaan strijkt weer neer op het veldje bij het Noorderlicht met deze keer nog meer sauna’s, hottubs en een nieuw gebouwde stoomdome waar je lekker al de ellendige verkoudheidjes en wintergeneuzel eruit kan stomen zodat je fris de zomer in kan!

De beruchte zweethut ... durf jij het aan?

De beruchte zweethut … durf jij het aan?

saunafestival-02

Verder is er natuurlijk het zwemvlot, de beruchte zweethut met zijn sjamanen, Rik met de broodjes, een barbier en kapper, een waarzegster, verhalenvertellers en dichters, fijne bio hapjes en drankjes en natuurlijk live muziek bij mooie fikkies … en jij natuurlijk!

meer info op: www.saunakaravaan.nl

De Saunakaravaan in 2013

Reacties


ilovenoord