Nog twee weken TOREN … Time’s Up // 31 mei

Nog twee weken TOREN. Time’s Up! Elf maanden duurde het feest. Bouwers gaan na de 31e mei aan de slag om de Overhoekstoren om te toveren naar A’DAM TOREN. Een complete transformatie aan het IJ.  ilovenoord wordt er nu al een beetje bedroefd van. We gaan het terras missen, de knallende beats, de lazy huiskamer, de videomappings, de té gekke feesten, maar vooral het sfeertje.

toren-a1

Hello, I am A’DAM

Dat sfeertje in TOREN is/was uniek in Amsterdam. Nergens anders te vinden. Ongedwongen naast en met elkaar. S’middags werd er vaak nog bedacht welk feest er in de nacht gegeven werd. Altijd een verrassing. BeatUnique, die tweewekelijks op donderdagavond met trommels en DJ’s de TOREN veroverde, verhuist gelukkig naar Noorderlicht, op de vrijdag!

toren-a2

Red Pig Flower op een Sunday Sushi Session

We hopen dat Tom, Nachtlab en Yvy snel een nieuwe plek zullen vinden om dit nog eens neer te herhalen. Ergens verderop in Noord? Voor nu nog even twee weken keihard genieten van het terras en de laatste feestjes. En vergeet niet, dat het eindfeest natuurlijk dé knaller gaat worden van een korte periode TOREN … >  TIME’S UP // TOREN CLOSING PARTY!

On the last Saturday in May, just a year after we started our adventure in the North, we will come together with all those who’ve made this year what it was to go out in style, with a line-up put together in co-lab with a couple dozen of our favourite organisations from the last year.
At the friendly ‘get involved!’ price of Eur 5,- each (a little more on the door) tickets wi’ll go fast… get ‘em while you can
Full line-up coming soon

Reacties


ilovenoord