De ‘Pontjes Rondje’ Fietstocht tijdens de Dag van de Architectuur

Komend weekend is de Dag van de Architectuur. De Faralda Kraan beklimmen, Amsterdam Marina bezoeken, een blik werpen in de grote 3D Printer van het Canal House, het kan allemaal. Vergeet ook het openingsfeest van de Ceuvel niet, een staaltje ‘Self-Organized-Urbanism’ van jewelste. Maar, let op!  Je kan ook een ‘Pontjes Rondje’ doen, met het Oostveer!

Sinds de GVB in maart 2014 gestart is met de Oostveer kun je immers een perfect architectonisch fietsrondje maken. Start tijdens de Dag van de Architectuur je route bij Arcam, waar je eventueel meer informatie kan inwinnen over de objecten die je zal tegenkomen tijdens de fietstocht. Laat je inspireren door de vele mooie gebouwen en buurten, waai uit op de Oostveer en drink na afloop bij Arcam een drankje om bij te komen.

rondje-pontje

De Dag van de Architectuur Amsterdam 2014 vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 én zondag 22 juni. Een weekend lang staat alles in het teken van de Amsterdamse architectuur.

Arcam en de BNA organiseren samen met tal van ontwerpers en culturele instellingen diverse excursies, openstelling van bijzondere gebouwen, fietstochten, een boekenmarkt, lezingen, architectuurwandelingen, kinderworkshops en nog veel meer.

De Dag van de Architectuur Amsterdam laat je een andere kant van de stad zien. Ontdek plekken die je nog niet kende en uitzichten die je niet kon vermoeden.

Reacties


ilovenoord