Garagepoes in garage Ruimzicht

Tussen prachtige old-timers, afgewerkte oliedrums en autowrakken werkt een automonteur zich in het zweet, vlijt een pin-up zich uitdagend over de motorkap en dringt zich regelmatig een verstikkende moeder op. Garagepoes is een rauwe muziektheatervoorstelling die zich afspeelt in een autogarage … garage Ruimzicht!

garagepoes-01

In een werkplaats vol slijptollen, lasapparatuur en boormachines komt het verhaal van garagehouder, plaatwerker en dichter BEHR (Boudewijn Rikmenspoel) tot leven. De buitenwereld laat hem niet met rust; bemoeizuchtige ouders, een opdringerige buurvrouw en een hebberige projectontwikkelaar eisen voortdurend zijn aandacht op. BEHR’s keuze om naast zijn zware dagelijkse werk als garagehouder ook poëzie te schrijven is bijzonder. Zijn ruig gezongen gedichten hebben een onheilspellend karakter, doordrenkt met diesel en motorolie. De vuigheid van een ‘smerig’ garagebedrijf tegenover de schoonheid en zeggingskracht van poëzie wordt voelbaar in woord en muziek.

garagepoes-02

Samen met een speciale cast en gecomponeerde muzikale arrangementen vormt Garagepoes een bijzondere locatievoorstelling die in juni wordt gespeeld in Amsterdam-Noord. Per avond kunnen maximaal 50 toeschouwers terecht in garage Ruimzicht.

Koop je kaart a 18,- online via www.theatergroepflint.nl
of op de avond zelf bij de garage (beperkt aantal)

Speeldata: 5 juni t/m 9 juni, 11 t/m 15 juni, 18 t/m 22 juni. Garage Ruimzicht –>> 8 en 9 juni zijn al uitverkocht!!

// scenefoto’s Jørgen Koopmanschap

Eendenliefhebbers opgelet! De eendendokter is verhuisd naar Amsterdam-Noord. ‘Garage Ruimzicht, waar je al 30 jaar je Citroën 2cv, Ami, Dyane of Méhari four-wheel drive kunt laten repareren, verhuisde onlangs van Amsterdam-Oost naar Noord.’

Reacties


ilovenoord