Ontvlucht de voetbalgekte, ga het dak op

Het dak hoefde er niet af – dat zit er tenslotte niet op bij de On The Roof-concerten – maar toen ze er toch waren, hebben The Ploctones het er toch maar even vakkundig af gespeeld.

Het spits van de reeks zomerse openluchtconcerten in bedrijfsgebouw Op Zeezand is op 30 mei afgebeten door de band rond gitarist Anton Goudsmit, tevens bekend van New Cool Collective. Check hieronder de video-impressie (of bekijk het nummer Xyouzo).

Mocht je aanstaande vrijdag nou een veilige schuilplek zoeken waar je de oranjehysterie kunt ontvluchten, ga dan eens een kijkje nemen bij het concert van Boi Akih. Dikke kans dat je ook drumlegende John Engels tegen het lijf loopt.

Check hier het hele programma. De On The Roof-concerten worden georganiseerd door Muziekstraat-bewoner Felix Hildenbrand.

Reacties


ilovenoord